Romijnders is samenwerking aangegaan met Servicetechniek Dieren (STD) | Werken bij Romijnders

Romijnders is samenwerking aangegaan met Servicetechniek Dieren (STD)

Vanaf 1 mei 2017 is Romijnders Service de samenwerking aangegaan met Servicetechniek Dieren (STD).

Waarom deze samenwerking?

Het belang van het afsluiten van een onderhoudscontract voor een cv-installatie is groot. N.a.v. van ongevallen met koolmonoxide ziet ook de overheid dit steeds meer in en worden er strengere eisen gesteld. Om aan deze eisen te kunnen blijven voldoen en door de toename van het aantal onderhoudscontracten, is het tijd om de krachten te bundelen. Waardoor wij u kundig en op tijd kunnen bedienen.

Wat verandert er voor de klanten van STD?

Bijna niets. Qua service en onderhoud zijn de veranderingen minimaal. Vanaf nu zal door Romijnders Service de algemene coördinatie worden opgepakt. Contracten worden op dezelfde manier voortgezet en ons streven is dat de vaste monteur nog steeds bij de klanten van STD blijven komen.

Hoe zit het met de facturatie?

Servicetechniek Dieren factureert alle werkzaamheden die inmiddels zijn uitgevoerd tot 30 april. Vanaf 1 mei zal Romijnders Service zorgdragen voor de facturatie.

Romijnders Service

Romijnders Service is een installatiebedrijf dat voornamelijk actief is bij particulieren in de regio Arnhem, Nijmegen en Tiel, maar ook landelijk in de zakelijke markt. Romijnders is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar en gespecialiseerd in alle gebouw gebonden technische installaties. Bij Romijnders werken zo’n 90 medewerkers.

Voor vragen

Heeft u nog vragen of behoefte aan een gesprek voor verdere toelichting. Hiervoor kunt u contact opnemen met Francis Orth via 0313-428336 of door een mail te sturen naar wonen@romijnders.nl