Romijnders' Feestelijke Kerstviering | Werken bij Romijnders

In de sfeervolle setting van De Bogerd in Druten kwam het Romijnders-team samen voor een gezellige kerstviering! De festiviteiten waren niet alleen een feestelijke afsluiting van het jaar, maar ook een moment om bijzondere collega’s in het zonnetje te zetten.
Patrick Vergeer en Rien Wagemakers, werden terecht gehuldigd voor hun jarenlange toewijding. Een warm applaus en een welgemeende ‘dank je wel’ voor deze twee toppers! Ook konden we kennismaken met onze nieuwste collega’s, die zich voegen bij de Romijnders-familie!

Onder het genot van borrels, een heerlijk buffet en de gezellige muziek van DJ Edwin Meeuwsen, werd er gedanst en gelachen tot het einde. Terwijl de meeste collega’s nu genieten van een welverdiende vakantie, staan er natuurlijk ook teamleden 24/7 klaar voor jullie, voor het geval er een storing optreedt. Want bij Romijnders Service staat service altijd op de eerste plaats!

Wij wensen iedereen prachtige feestdagen, vol warmte en gezelligheid, en alle goeds voor een sprankelend 2024! Dank aan ons geweldige team voor een jaar vol successen en samenwerking. Op naar nieuwe hoogtepunten in het komende jaar! 🎄🌟