Op stap naar Leiden met de personeelsvereniging - Werken bij Romijnders

In september wordt er altijd een jaarlijks stedentripje georganiseerd door de PeeVee (personeelsvereniging). Dit keer gingen we op stap naar Leiden. Het werd weer een hele gezellige dag. En wat hadden we weer geluk met het mooie weer!

Het programma

Om 11 uur vertrokken we met de bus vanuit Wijchen naar het mooie Leiden. Na een tochtje van 1,5 uur met een lekker ontbijtje in de bus kwamen we op locatie aan waar we meteen een stadswandeling maakten met ‘de vrouw van Rembrandt’. Zij nam ons o.a. mee naar het geboortehuis van Rembrandt.

Daarna werden we in groepjes opgedeeld voor een fietsspel. En vertrokken we in het begin van de avond naar Noordwijk voor een heerlijke BBQ met koude drankjes en gezellige muziek ;-). Rond middernacht kwamen we weer aan in Wijchen. Kortom een topdag dus!

“Romijnders heeft een eigen personeelsvereniging, waarvan twee derde van het personeel lid is: De PeeVee. Een aantal keer per jaar organiseert de PeeVee leuke activiteiten, zoals het sinterklaasfeest, een evenement met partner/gezin en stedentrip voor het personeel”