‘Nieuwe mensen zijn welkom’ | Werken bij Romijnders
servicemonteur aan het werk bij Romijnders

‘Nieuwe mensen zijn welkom’

“Ik werk nu 13 jaar bij Romijnders waarvan 10 jaar op de administratie. Ik doe de facturatie. Ik woon in Geffen en ben een echte Brabantse. Het leuke aan dit werk vind ik de variatie. We hebben een grote verantwoordelijkheid, krijgen veel vertrouwen. Uiteraard is er een goed controlesysteem. Er gaat nooit een factuur uit voordat die nogmaals is gecontroleerd. Kloppen alle materialen, de bedragen? Er moet precies gefactureerd worden wat er is afgesproken. Pas dan gaat de factuur naar de klant. Zo verwerken we honderden facturen per week. Het is ook werk waar je precies bij moet zijn. Wij houden altijd de ‘bonnenstand’ bij. Voor ons is het natuurlijk belangrijk dat we zo min mogelijk uitstaande bonnen hebben. Dat is echt een stimulans.

Een grote familie

Qua sfeer zijn we hier echt een grote familie. Ik moet elke dag een aardige afstand afleggen om op m’n werk te komen, maar dat heb ik er graag voor over. Het voelt elke dag weer als thuiskomen. We kunnen hier alles bespreken en hebben veel voor elkaar over. Ook nieuwe mensen heten we welkom. Ze komen er makkelijk bij. Natuurlijk ken ik de mensen van het kantoor het beste. Maar ook de monteurs hebben veel contacten onderling.

We werken er hard voor, maar daar komt ook iets voor terug. Een sterke verbinding met het bedrijf en met elkaar. Je kunt met ideeën komen. Dat wordt aangemoedigd. Er wordt naar je geluisterd. Via interne mededelingen worden we op de hoogte gehouden van wat er speelt in het bedrijf, we hebben BBQ-feestjes en regelmatige borrels.

We doen het samen

Het is mooi om te werken voor een bedrijf als Romijnders. We doen het echt samen. Zo zijn we ook door zware tijden heen gekomen. Dan zet iedereen de schouders eronder en fixen we het samen. Daar ben ik trots op.” – Irma Janssen, medewerker facturatie