Inspiratie voor de technici van morgen | Werken bij Romijnders

🔧 Inspiratie voor de technici van morgen! 🔧

Vorige week hebben we voor de tweede keer meegedaan aan een heel leuk evenement, Nijmegen On Stage. Dit is een project voor leerlingen op VMBO-scholen. Als je in je tweede jaar zit, moet je beslissen welke richting je op wilt gaan met je studie. Om te helpen bij die keuze, waren wij op dinsdag 21 maart samen met meer dan 100 andere bedrijven in de Vasim om te vertellen over de techniek, zorg, handel en groenvoorziening.

Onze collega’s Patrick, René en Inge hebben meer dan 1000 enthousiaste jongeren voorbij zien komen. Zij hebben deze leerlingen verteld wat voor leuke dingen je allemaal kunt doen in ons mooie vakgebied. Uit al die jongeren hebben zij 6 leerlingen uitgenodigd om op 4 april bij ons langs te komen voor de Doedag.

Tijdens deze Doedag hebben de jongeren een beetje kunnen proeven van ons werk. Onder begeleiding van Alex en Rinus hebben ze geknutseld en geleerd hoe je dingen maakt door te snijden, te solderen, te lijmen en nog veel meer. We werden heel blij van hun enthousiasme, en we hopen dat ze over een paar jaar bij ons terugkomen voor een stage!

Bij Romijnders Service vinden we het belangrijk om talent te koesteren en jongeren aan te moedigen om te blijven leren en te blijven groeien. Laten we samen onze jeugd inspireren voor een leuke carrière in de wereld van techniek en ambacht! 💡✨