De geheimen van Deventer: een dagje uit met de collega's! | Werken bij Romijnders

De geheimen van Deventer: een dagje uit met de collega’s!

 

 

Afgelopen weekend beleefden wij met onze collega’s een onvergetelijk dagje in het charmante Deventer georganiseerd door de PV. De pret begon om 11:30 uur, toen we ons verzamelden in Wijchen met een kop koffie en een heerlijk warm saucijzen- en worstenbroodje, klaar voor een avontuurlijke dag.

Onze reis begon met een busrit richting Deventer, en ons eindpunt was het gezellige Grand Cafe Hans en Grietje. Bij aankomst werden we warm verwelkomd met koffie, thee en Deventer koek. Nadat we ons hadden opgedeeld in groepen en de spelregels hadden doorgenomen, was het tijd om Deventer te verkennen via het  spel “De Geheimen van Deventer.”

Gewapend met tablets beantwoordden we vragen en voerden we opdrachten uit, terwijl we onderweg werden meegenomen naar enkele van de meest betoverende plekjes in Deventer. Het was een geweldige manier om de stad te ontdekken en tegelijkertijd een leuke teamervaring te beleven.

Tegen 17:15 uur keerden we terug naar Hans en Grietje voor de prijsuitreiking, waar we onder het genot van een welverdiende borrel of verfrissend drankje onze overwinningen vierden. Daarna wachtte een smakelijk driegangen diner op ons, gevolgd door een gezellige borrel – sommige collega’s genoten zelfs van het heerlijke weer op het terras.

Uiteindelijk, om 22:30 uur, namen we afscheid van Deventer en keerden we terug naar Wijchen, waar sommige collega’s nog een feestje bouwden in de bus. Dit uitje zal nog lang in ons geheugen gegrift blijven als een dag vol lachen, teamwork en het ontdekken van de pracht van Deventer.