BBL-trajecten | Werken bij Romijnders

Volg bij Romijnders een BBL-traject voor jouw MBO-opleiding!

Heb je interesse in de techniek en wil je werken en leren combineren? Dan ben je bij Romijnders aan het juiste adres! Na het vmbo kun je de opleiding volgen in Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL), dat betekent dat je werken combineert met leren. Je gaat één dag in de week naar school en werkt vier dagen bij Romijnders. Tijdens je opleiding krijg je begeleiding op maat van onze praktijkopleiders. Je zal meedraaien als volwaardig medewerker en kan binnen verschillende teams rouleren om zelf te ontdekken bij welk specialisme jouw interesse ligt. Samen kijken we waar jouw kwaliteiten het beste tot hun recht komen. Na het afronden van jouw opleiding heb je 100% baangarantie bij Romijnders en volop doorgroeimogelijkheden binnen ons bedrijf en kun je je specialiseren in een richting die bij jou past.

Bij Romijnders zijn leerlingen met een specialisatie in elektrotechniek als ook in werktuigkunde altijd welkom, ook in minder drukke tijden! Wist je dat Romijnders een echt familiebedrijf is en al meer dan 100 jaar bestaat? Een betere leerschool kun je niet hebben. We hebben een groot aanbod van verschillende werkzaamheden en zijn actief in verschillende markten: utiliteitsbouw (bv. kantoren, overheidsgebouwen, zorginstellingen, ziekenhuizen, scholen en fabrieken), retail (bv. winkels, supermarkten, winkelcentra) en woningbouw (sociale en particuliere woningen). Er is daarom altijd plek voor een technische bbl’er zoals jij.

De voordelen van een BBL-traject bij Romijnders:

Voor welke opleidingen* kun je bij ons een BBL-traject volgen?


Niveau 2
Monteur werktuigkundige installaties

Loop jij warm voor koelsystemen, warmte installaties, leidingen en installaties? Volg dan de opleiding Monteur werktuigkundige installaties. Jij leert de praktijk en theorie van alle basisvaardigheden die je voor dit beroep nodig hebt. Zodat jij installaties aan kunt leggen voor centrale verwarming, gas, water, ventilatie en riolering. En ook installaties kunt onderhouden of aanpassen.

 

Niveau 3 Eerste monteur werktuigkundige installaties woning

Als zelfstandig monteur werk je in nieuwe en bestaande woningen en bedrijfspanden. Je legt verschillende installaties aan, bijvoorbeeld voor gas, water, riolering, ventilatie en cv. Werktekeningen en symbolen kennen geen geheimen voor je. Je leest precies af wat er moet gebeuren en weet welke verbindingen wel of niet kunnen.

 

Niveau 3 Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties

Word je niet snel warm of koud van een probleem? Dan is de opleiding Eerste monteur service en onderhoud werktuigkundige installaties zeker iets voor jou! Jij wordt een pro in onderhoud, storingen en reparaties aan installaties voor verwarming, gas, (tap)water, luchtbehandeling en drinkwater.

 

Niveau 3 Eerste monteur elektrotechnische installaties in de gebouwde omgeving

Als eerste monteur in de gebouwde omgeving weet je hoe elektriciteit wordt opgewekt en getransporteerd. Je legt leidingen en groepenkasten aan en je plaatst wandcontactdozen. Ook installeer je beveiligings- en communicatieapparatuur. Je werkt zelfstandig en je geeft leiding aan (assistent-) monteurs.

Informeer of een van bovenstaande opleidingen bij de MBO-school van jouw keuze gegeven worden.

* Staat jouw gewenste opleiding er niet tussen? Ook voor andere BBL-opleidingen richting werktuigkunde, elektro- en installatietechniek kun je bij ons een BBL-traject volgen!

 

De ervaringen van onze BBL’ers:

 

Geïnteresseerd? Wacht dan niet en solliciteer direct!