Romijnders sponsort JO17-1 van sc NEC | Werken bij Romijnders

Romijnders sponsort JO17-1 van sc NEC

Ongeveer 8 jaar geleden zette sc NEC een belangrijke stap door te stoppen met jeugdvoetbal. Maar dit seizoen hebben ze die beslissing teruggedraaid en zijn ze begonnen met maar liefst 7 elftallen. Een geweldige ontwikkeling om nieuw leven in de NEC amateur tak te blazen!

Wij bij Romijnders zijn verheugd om een rol te spelen in dit spannende avontuur. Ons hart ligt in de gemeenschap, en het sponsoren van het JO17-1 team met 15 getalenteerde spelers, 3 toegewijde trainers, waaronder onze collega Ramon de Haas en een toegewijde teammanager is voor ons een manier om iets terug te geven aan onze gemeenschap.

Het seizoen begon met gemiddelde resultaten in de 1e klasse jeugdbeker: 2 overwinningen, 2 gelijke spelen en 2 nederlagen. Maar we zijn er zeker van dat ons JO17-1 team op het punt staat om te schitteren in de aankomende competitie. De actie begint op zaterdag 4 november met een thuiswedstrijd tegen Beuningense Boys, hetzelfde team waartegen we in de beker al een gelijkspel behaalden (1-1).

Als sponsor van JO17-1 wensen we het team veel succes in de competitie en moedigen we hen aan om hun passie voor voetbal te blijven volgen. Samen bouwen we aan een sterke toekomst voor onze lokale voetbalgemeenschap. Hup sc NEC JO17-1! ⚽❤️💚🖤